Berekende afstand 0 km
Berekende tijd 0 h 0 m
Kies een voertuig
Ritgegevens Voer contactgegevens In
Kies een voertuig Reserveringsoverzicht
Voer contactgegevens In Reserveer

Bedankt voor uw reservering! Het ritbedrag kan voldaan worden bij de chauffeur op de bestemming Contant, pin, creditkaart of Apple Pay behoort tot de betalingsmogelijkheden

Terug

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Betaal via iDeal

Pay for order


Taxi Almere Schiphol vanaf €53

Taxi Almere Schiphol nodig? Wij hebben goedkope taxi Schiphol prijzen voor heel Almere. Een vast laag Schiphol tarief zodat u altijd weet wat de kosten zijn voor uw rit naar luchthaven Schiphol. Betrouwbaar, altijd op tijd, nette chauffeurs en een goede service, alle juiste ingrediënten voor een rit taxi Almere Schiphol.

Een taxi voor u alleen

Onze taxi Almere Schiphol hoeft u niet te delen met andere passagiers, u heeft hem voor uzelf. Vanuit Almere of luchthaven Schiphol, onze chauffeurs halen of brengen u veilig naar uw bestemming, of dit nu naar huis is of naar de zaak. Wij zijn altijd minimaal 5 a 10 minuten voor wegbreng- of ophaaltijd aanwezig, gecombineerd met een goede service, bijvoorbeeld met het helpen van het in- en uitladen van de koffers in de auto. Wij zorgen er ook voor dat u voorzien wordt van bagagetrolley op de luchthaven.

Taxi Almere Schiphol reserveren

Reserveren kan bij ons eenvoudig online gedaan worden. Heeft u geen mogelijkheden om dat te doen dan zijn wij altijd telefonisch te bereiken. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo zorgen wij er voor dat een taxi Almere Schiphol vanaf uw voordeur tot de luchthaven, en terug, uitstekend verzorgd wordt.

Overige taxidiensten

Naast deze taxidienst is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze andere taxidiensten. Uiteraard vervoeren wij niet alleen personen naar Schiphol. Een taxi reserveren in Almere of omgeving is ook mogelijk. Misschien wilt u fijn een avond uit. Wij verzorgen uw veilige rit naar uw bestemming en halen u ook weer op.